accidente si reparatii 1

Service si reparatii

Pastreaza-ti masina in stare optima de functionare

Masina ta, pe maini bune

Echipele noastre inalt-calificate te ajuta sa-ti mentii masina in stare excelenta, pentru a putea fi condusa in siguranta si totodata pentru a pastra valoarea de revanzare. Te poti astepta la un bun raport calitate/pret si la piese de inalta calitate de la persoanele care iti cunosc vehiculul foarte bine.

Calitate si excelenta tehnica

Ca producator, iti cunoastem cel mai bine vehiculul. Poti avea incredere in tehnicienii instruiti de Ford, in piesele Ford originale si in cel mai nou echipament de diagnosticare computerizat.

Asistenta pentru clienti

Increderea ta este cel mai important lucru pentru noi. Reparatorii autorizati Ford sunt intotdeauna acolo pentru tine si masina ta, incercand sa-ti ofere cele mai bune servicii pentru a-ti mentine masina in cea mai buna stare. Te informam in prealabil despre ce se va face si cat va costa.

Reparatii cauzate de varsta

Pe masura ce masina ta Ford imbatraneste, poate avea nevoie de mai multa ingrijire. Prin ofertele noastre Ford Motorcraft oferim piese de schimb de inalta calitate, servicii si reparatii la preturi foarte accesibile.

accidente si reparatii 2

Intervale de service


Intretinerea potrivita pentru ca masina ta sa mearga mai departe. Efectueaza la timp revizia Ford, fie la numarul de kilometri, fie la intervalele anuale recomandate ( oricare dintre acestea intervine mai devreme) pentru a-ti mentine vehiculul in stare excelenta.

Serviciul Ford Asistenta rutiera

Asistenta rutiera in orice moment. Ford Asistenta este un serviciu de asistenta rutiera pentru salvare, reparare si recuperare, care te ajuta atunci cand esti acasa sau in orice loc din Europa, 7 zile din 7, 365 de zile pe an.

accidente si reparatii 3
accidente si reparatii 4

Informatii anvelope

Anvelopele sunt singura parte a vehiculului care vine in contact cu partea carosabila. Cel mai bun loc de unde poti achizitiona anvelope noi potrivite vehiculului tau este reteaua de dealeri autorizati Ford.

gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-SHLDHLY20Z');