Ford introduce sisteme de asistență actualizate și propune mai mult confort pentru Mustang Mach-E. În 2022, acesta se vinde de 8 ori mai bine decât versiunea pe benzină.

  • Noile caracteristici pe care Mustang Mach-E le aduce includ Intelligent Automated Cruise Control 2.0, capacitate de remorcare de până la 1.500 kg și noi culori atractive
  • Versiunea de echipare Premium, cu tracțiune spate, vine dotată în standard cu jante din aliaj ușor de 19 inchi, faruri adaptive cu LED și scaune cu acționare electrică în opt direcții
  • Mustang Mach-E evidențiază apetitul tot mai mare pentru performanța electrificată, cifrele de vânzări din 2022 fiind de opt ori mai mari decât ale versiunii pe benzină

Koln, Germania, 9 septembrie 2022 – Mustang Mach-E 1 devine o alegere și mai convingătoare pentru șoferii care trec la mașini electrice, introducând tehnologii îmbunătățite de asistență a șoferului, un nivel mai ridicat de confort și caracteristici noi pentru design.

Mustang Mach-E oferă, de acum, în echipare standard, sistemul automat de control al vitezei de croazieră Intelligent Automated Cruise Control 2.0, 2 care poate utiliza informațiile din sistemul de navigație și camera frontală pentru a ajusta automat viteza vehiculului, nu doar în funcție de semnele de limită de viteză, ci și de viraje, schimbări ale direcției și sensuri giratorii.

Șoferii pot acum tracta cu ușurință remorci și rulote mai mari, deoarece modelele Mustang Mach-E cu tracțiune spate sau cu tracțiune integrală, echipate cu bateria de dimensiuni mari, de 91 kWh, sunt capabile să tracteze până la 1.500 kg – o creștere de la 1.000 kg. 3

Aproximativ 80% dintre clienții Mustang Mach-E au provenit de la alte mărci de mașini și se alătură Ford în transformarea sa electrică. Primul membru electric al familiei Mustang a depășit versiunea pe benzină în vânzările din 2022 cu un factor de opt la unu.

„Mustang Mach-E a fost dezvoltat de la zero pentru a oferi caracterul și performanța mașinii noastre sport emblematice Mustang. Acum, primul SUV al familiei Mustang este și mai tentant pentru numărul tot mai mare de clienți pregătiți să îmbrățișeze revoluția electrică”, a declarat Martin Sander, director general Ford Model e, Europa.

Clienții Mustang Mach-E beneficiază de astăzi de o gamă mai largă de versiuni și de noi opțiuni de personalizare. Disponibilă anterior doar pentru modelele cu tracțiune integrală, echiparea Premium este acum oferită și pentru modelele cu transmisie spate, cu baterie cu autonomie extinsă de 91 kWh, adăugând în dotarea standard jante de 19 inchi din aliaj ușor, faruri adaptive cu LED cu faza lungă automată anti-orbire, 2 scaune cu acționare electrică pe opt direcții pentru șofer și pasager și etriere de frână roșii, combinate cu detalii exterioare negre.

În gama Mustang Mach-E, opțiunile de culoare exterioară Vapor Blue și Carbonized Grey sunt acum disponibile alături de două modele suplimentare de jante din aliaj.