NOUL FORD EXPLORER

Creat pentru un stil de viata luxuriant, echipat pentru aventura.

Noul Ford Explorer reprezinta un punct de referinta in excelenta SUV-urilor. Exteriorul sau elegant, dar impunator, este sculptat pentru a crea senzatia de capabilitate si rafinament.

Interiorul superb finisat si adaptabil permite calatorii confortabile unui numar de pana la sapte persoane, permitand in acelasi timp un spatiu generos pentru bagaje. Un motor avansat Plug-in Hybrid, combinat cu un sistem inteligent de tractiune integrala, ofera o putere impresionanta cu un nivel remarcabil de eficienta.

Iar cu seria de functii suplimentare si tehnologii inteligente, noul Ford Explorer este conceput meticulos, pentru a calatori in confort si stil.

Conceput pentru excelenta

Instaleaza-te comod in cabina noului Ford Explorer si inconjoara-te de o serie de tehnologii de ultima generatie. Adapteaza performanta la drumuri urbane, trasee montane si tot ce se afla intre acestea cu ajutorul sistemului avansat de management al terenului. Iar in deplasarile lungi, relaxeaza-te prin activarea tempomatului adaptiv, cu functie de oprire-pornire. Poti selecta prioritatea energiei dintre motorul electric, cel pe benzina sau unei combinatii a celor doua. Toate aceste sisteme lucreaza impreuna unitar, facandu-ti experienta si mai buna, de fiecare data cand conduci.

Configureaza

Un mod mai bun de a calatori

Fiecare linie de pe bord, fiecare cusatura a scaunelor luxuriante, din piele, fiecare material utilizat in cabina, niciun detaliu nu a fost prea mic atunci cand am realizat interiorul superb finisat si adaptabil al noului Explorer. Are un sistem de sunet B&O personalizat, o consola digitala de 12,3” si un modem sofisticat FordPass Connect. Te vei folosi de orice scuza ca sa iesi cu el la o plimbare.

Configureaza

Capabil, fara niciun efort

Noul Ford Explorer este o combinatie eleganta de capacitate robusta si eficienta hibrida rafinata. Sistemul Plug-in Hybrid conceput cu precizie, cu motor pe benzina de 3,0 litri, V6 EcoBoost, te ajuta sa te aventurezi in necunoscut, mai eficient ca oricand. Iar transmisia automata avansata, cu 10 trepte si schimbator de viteze rotativ, sub forma de cadran, te asigura ca esti intotdeauna in viteza potrivita, la momentul potrivit. Acesta este un SUV construit special pentru a oferi o dinamica de conducere excelenta, control extraordinar si o stapanire puternica, de neegalat, a drumului.

Configureaza

Tehnologie de siguranta inteligenta

Noul Ford Explorer dispune de o serie de tehnologii avansate, concepute pentru a te mentine pe tine, pe familia ta si pe ceilalti participanti la trafic cat mai in siguranta posibil. Sistemele, cum ar fi asistenta la pre-coliziune, cu detectarea pietonilor si controlul stabilitatii la rasturnare, ajuta in mod activ la prevenirea accidentelor. Iar altele, cum ar fi franarea post impact, pot reduce gravitatea accidentului, in cazul in care acesta are loc.

Configureaza

Broșura Ford Explorer

Descarcă prezentarea modelului Explorer în format PDF.