MUSTANG ELECTRIC LA PRIMA VEDERE

NOUL FORD MUSTANG MACH-E

100% ELECTRIC. 100% SPIRIT.

Cu un design caracteristic Mustang, care va atrage instantaneu privirile si o experienta de conectare completa, in continua evolutie: pregateste-te sa te reindragostesti de condus.

INCARCAREA LA DOMICILIU

Atunci cand renunti la combustibilul fosil, economisesti timp si bani. Incarcarea vehiculului la domiciliu inseamna ca poti incepe fiecare zi cu pana la 610 km de autonomie electrica, suficient pentru majoritatea deplasarilor tale.

CONVENABIL LA DRUM

Mustang Mach-E va avea capacitate de incarcare DC de mare putere - ceea ce inseamna ca vei putea reincarca, adaugand pana la 113 km de autonomie, in doar 10 minute la o statie de incarcare de mare putere.

SISTEM INTELLIGENT ALL-WHEEL DRIVE

Tractiunea integrala electrica, cu motor dual - un motor electric pe osia din fata si din spate imbunatateste performanta si te ajuta sa abordezi conditii de condus mai dificile.

PREGATIT PENTRU INCARCARE

Fie ca iti asezi bagajele pentru o aventura sau cumparaturile, spatiul de incarcare practic al vehiculului, atat din spate, cat si din fata, iti ofera o capacitate de depozitare flexibila, pentru toate tipurile de calatorii.

ECONOMISESTE COMBUSTIBIL IN VALOARE DE PANA LA 6.800 LEI PE AN

Esti gata sa fii surprins(a)? Vezi cat de mici ar putea fi costurile de energie electrica in comparatie cu costurile actuale ale combustibililor fosili.

*Valoare calculată în baza unui consum de 20.116 kilometri pe an, economie de combustibil de 7,7 L / 100 km, cost combustibil 6.77 lei / litru, cost mediu de 1 leu / kWh.

SERVICE PROGRAMAT - ECONOMIE DE PESTE 50%

Vehiculele electrice au mai puține piese mobile, ceea ce înseamnă costuri de service programat mai mici.

*Costul de service obișnuit al vehiculului pe benzină vs. costul estimat de service al vehiculului electric.

COMPARA MODELELE

MODURI DE CONDUS

Vehiculul tau Mustang Mach-E iti permite sa iti adaptezi experienta de condus la stilul preferat. Trei moduri de condus diferite, Active, Whisper si Untamed, modifica sunetele motorului, iluminarea ambientala si chiar capacitatea de reactie a vehiculului pentru a se potrivi perfect cu starea ta de spirit.

Solicita oferta

TEMPOMAT ADAPTIV

Usureaza deplasarea in conditii de trafic intens. Tempomatul adaptiv cu oprire-pornire iti permite sa mentii automat distanta prestabilita fata de vehiculul din fata ta. Poate chiar opri complet vehiculul, in caz de trafic intens, pentru ca apoi sa accelereze automat pana la viteza aleasa.

Solicita oferta

SISTEM DE ASISTENTA PRE-COLIZIUNE

Sistemul de asistenta pre-coliziune foloseste o camera pentru a scana drumul din fata si te avertizeaza daca identifica o posibila coliziune cu un vehicul, un pieton sau un ciclist. Daca nu reactionezi la timp la avertisment, sistemul poate aplica in mod automat pana la o forta maxima de franare pentru a ajuta la reducerea gravitatii unei coliziuni frontale sau chiar la evitarea acesteia.

Solicita oferta

ASISTENTA ACTIVA LA PARCARE

Atunci cand ai nevoie, lasati masina sa se ocupe de parcare. Odata activat, sistemul inteligent de asistenta activa la parcare poate identifica un spatiu perpendicular sau paralel adecvat, apoi te poate directiona fara efort la intrarea si la iesirea din locul de parcare. Asistenta la marsarier si la parcarea laterala declanseaza, de asemenea, o alerta sonora atunci cand te apropii prea mult de obiectele din jur.

Solicita oferta

SISTEM DE ASISTENA PENTRU UNGHIUL MORT SI ALERTA LA INTERSECTAREA CU TRAFICUL

Iti ofera o pereche de ochi in plus. Alerta la intersectarea cu traficul te ajuta atunci cand iesi cu spatele dintr-un spatiu, avertizandu-te daca detecteaza vehicule care se apropie dintr-o parte sau din alta.

In mod similar, sistemul de asistenta pentru unghiul mort verifica daca exista vehicule ascunse in unghiul mort in timp ce conduci. Daca este detectat un pericol, sistemul te alerteaza prin intermediul luminilor de avertizare din ambele oglinzi laterale.

Solicita oferta

SISTEM PENTRU MANEVRE DE EVITARE

Vehiculul tau Mustang Mach-E include sistemul de asistenta pentru manevrele de evitare, in cadrul sistemului mai amplu de asistenta pre-coliziune. Tehnologia este conceputa sa detecteze atunci cand virezi pentru a evita un obstacol si sa iti ofera sprijin suplimentar ca sa te ajute sa directionezi vehiculul pe langa obiectul aflat in calea ta.

Solicita oferta

FAZA LUNGA AUTOMATA

Vehiculul tau Mustang Mach-E poate reduce automat luminozitatea fazei lungi atunci cand detecteaza ca te apropii de trafic din sens opus. Functia faza lunga automata poate reveni apoi automat la faza lunga odata ce drumul din fata se elibereaza.

Solicita oferta

SYNC 4A

Ford SYNC 4A este un sistem de comunicare si divertisment in masina, conectat la cloud. Conectivitatea la cloud permite planificarea avansata a traseului si recunoasterea vocii in conversatii. Iar datorita integrarii wireless cu smartphone-ul, a gestionarii incarcarii vehiculelor electrice, a ecranului tactil intuitiv de 15,5”, plus multe altele, vei beneficia de un nou nivel de conectivitate in masina.

Solicita oferta

FORDPASS

FordPass Connect **** devine si mai puternic atunci cand este imperecheat cu smartphone-ul tau prin aplicatia FordPass. Dupa conectare, vei debloca o serie de functii noi, inovatoare. De exemplu, iti poti utiliza telefonul pentru a-ti localiza vehiculul si pentru a-l bloca sau debloca de la distanta. Poti monitoriza nivelul combustibilului, kilometrajul si presiunea din anvelope si poti obtine alerte privind starea de functionare a vehiculului, direct pe telefon. De asemenea, poti programa functia de navigatie prin satelit trimitand o destinatie direct de pe telefon catre vehiculul tau.

Solicita oferta

SISTEM E-LATCH

Pentru a crea un design simplu si elegant am eliminat manerele de pe usile modelului Mustang Mach-E. Acum, cand te apropii de vehiculul tau, sistemul va recunoaste telefonul sau cheia cu telecomanda si va ilumina un buton de pe stalpul usii. Atinge, pur si simplu, butonul pentru a deschide usa. Cand pleci, sistemul se va incuia automat.

Solicita oferta

Ai intrebari despre Mustang Mach-E?

INTREBARI FRECVENTE DESPRE MUSTANG MACH-E

Termeni si Conditii