Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

NOUL FORD TOURNEO CUSTOM


Bine ai venit la vehiculul tău cotidian Ford Tourneo Custom, potrivit pentru deplasări pe tot parcursul zilei, pentru prieteni, familie și serviciu.
Recreat complet cu opțiuni hibride plug-in și opțiuni de motorizări EcoBlue diesel. Și îți prezentăm și noul E-Tourneo Custom, complet electric.
Scaune flexibile pentru până la opt pasageri. Compatibil 5G cu servicii conectate la platforma Ford Pro™. Și prevăzut cu multe caracteristici premium, astfel încât să te simți întotdeauna ca acasă.
Noul Tourneo Custom. Tocmai am bifat noțiunea de versatil.

ALEGE MOTORIZAREA

noul tourneo custom 3

Până la 380 km autonomie electrică*


Încărcare rapidă CC de 125 kW


Încărcător trifazat de 11 kW inclus


Opțional tehnologie Pro Power Onboard 2,3 kW


Capacitate de remorcare de până la 2 tone **

noul tourneo custom 4

Noul PHEV cu două surse de putere separate


Motor pe benzină de 2,5 litri


Baterie de 16,5kWh


57km autonomie exclusiv electrică ***


32 g CO2/km ****


Capacitate de remorcare de până la 1.85 tone **

noul tourneo custom 5

Motor diesel de 2,0 litri


Noul sistem automat cu 8 trepte de viteză


AWD complet nou (doar pentru cutiile automate)


Diferențial mecanic cu alunecare limitată (doar pentru cutiile manuale)


Capacitate de remorcare de până la 2,5 tone**

ford tourneo eu 1165_Ford_V710_Shot12_Active_Int_Seats_COMP_v03b 16x9 2160x1215

ORGANIZARE MAI INTELIGENTĂ A SPAȚIULUI

Noile scaune pe șine din spate oferă nenumărate modalități de a-ți aranja pasagerii și bagajele. Iar ușa de încărcare electrică laterală cu sistem hands-free, cu înălțime mai mică a treptei, facilitează accesul în interior.

ford tourneo eu 1165_Ford_V710_Shot06_TitaniumX_Int_Seats_COMP_v03b 16x9 2160x1215

EXPERIENȚĂ ELEVATĂ

Noul pachet Lux îi oferă vehiculului Tourneo Custom o calitate de ultimă generație. Având trapă panoramică, un sistem B&O Play premium cu 15 difuzoare, scaune spate încălzite (al 2-lea rând de pe exterior) și iluminare ambientală relaxantă. Este ceea ce tu și pasagerii tăi meritați.

ford tourneo eu 1165_Ford_V710_Shot05_TitaniumX_Int_IP_COMP_v03b 16x9 2160x1215

BIROUL TĂU MOBIL

Dotat cu 5G și SYNC 4, dar și cu ecran tactil de 13” și sistem de recunoaștere a vocii. În plus, sistemul de navigație cu funcția Trafic în timp real pentru a ajunge la timp acolo unde ai nevoie. Vei găsi locuri la îndemână pentru a-ți aranja dispozitivele, conexiuni USB suplimentare și volanul nostru inteligent, rabatabil. După ce ai parcat, înclină-l pentru a crea un blat de lucru pentru laptop sau o masă pentru prânz.

ford tourneo eu 1165_Ford_V710_Shot11_Active_Int_IP_COMP_v03b 16x9 2160x1215

CONECTAT CU FORD PRO

Tourneo Custom este un vehicul conectat, având încorporată platforma Ford Pro™. Aplicațiile Ford Pro™ includ Ford Pro™ E-Telematics și FordPass Pro, toate utilizând date în timp real pentru a maximiza timpul de funcționare, securitatea și productivitatea vehiculului.

ford tourneo eu 10_V710_Sport_Ext_Power_On_Board_Static 16x9 2160x1215

ALIMENTARE PRO POWER

E-Tourneo Custom este disponibil cu alimentare Pro Power, transformându-ți vehiculul într-o sursă mobilă de alimentare de 2,3 kW. Așadar, poți folosi și încărca bicicleta electrică, luminile, laptopurile și alte dispozitive de la fața locului sau de la locul de campare.

ford tourneo eu 1165_Ford_V710_Shot02_TitaniumX_R34_COMP_v03a 16x9 2160x1215

TEHNOLOGIA ASISTENȚĂ ȘOFER

O gamă de sisteme avansate de asistență șofer ajută la îmbunătățirea capacității de a conduce, de a parca și de a lucra. Camerele complete la 360°, funcția de asistență activă la parcare și funcția de asistență la frânare pentru manevrele în marșarier facilitează manevrarea vehiculului. În timp ce controlul adaptiv inteligent al vitezei de croazieră cu centrarea pe banda de mers contribuie la evitarea oboselii și asistă șoferul în deplasările de zi cu zi.

EXPLOREAZĂ FIECARE UNGHI

ford tourneo eu 1165_Ford_V710_Shot04_TitaniumX_SideOpen_COMP_v01a 16x9 2160x1215

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site. illustrate si descrise pe acest site.

[*]Cifra legată de autonomia electrică estimată se referă la modelul complet electric E-Tourneo Custom cu o capacitate a bateriei de 74 kWh. În conformitate cu Procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (WLTP), autonomia electrică certificată poate fi obținută cu o baterie complet încărcată pe E-Tourneo Custom cu o capacitate utilizabilă a bateriei de 74 kWh - în funcție de seria existentă și de configurația bateriei. Autonomia electrică reală poate varia în funcție de mulți factori (cum ar fi, condițiile meteorologice, stilul de condus, profilul traseului, starea și vârsta vehiculului precum și starea bateriei litiu-ion).

[ **]Capacitatea maximă de remorcare variază în funcție de încărcătură, de configurația vehiculului, de accesorii și de numărul de pasageri.

[ ***]Cifra legată de autonomia electrică estimată se referă la modelul Tourneo Custom Plug-In Hybrid, cu o capacitate a bateriei de 16,5kWh. În conformitate cu Procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (WLTP), autonomia electrică certificată poate fi obținută cu o baterie complet încărcată pe Tourneo Custom Plug-In Hybrid cu o capacitate utilizabilă a bateriei de 16,5kWh - în funcție de seria existentă și de configurația bateriei. Autonomia electrică reală poate varia în funcție de mulți factori (cum ar fi, condițiile meteorologice, stilul de condus, profilul traseului, starea și vârsta vehiculului precum și starea bateriei litiu-ion).

[ ****]Datele aprobate oficial privind consumul de combustibil, autonomia electrică și emisiile de CO2 vor fi publicate aproape de data începerii vânzărilor.

gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-SHLDHLY20Z');