Întreținere GRATUITĂ pentru Ford Transit

Înapoi la Promotii
Întreținere GRATUITĂ pentru Ford Transit

Gama de autoutilitare Ford Transit îndeplinește sarcinile și atrage privirile.


La Ford Carbenta Com, afacerea ta și dimensiunea nevoilor tale au găsit mereu susținere, întelegere și soluții potrivite, iar noi, cei de la Ford Carbenta Com, suntem onorați să vă susținem!


Afacerea ta beneficiază acum de oferta specială, disponibilă exclusiv în locațiile CARBENTA COM, pentru vehicule comerciale Ford Transit ai 300.000km ÎNTREȚINERE GRATUITĂ și 4 ani GARANȚIE!


SUNTEM ONORAȚI SĂ VĂ SUSȚINEM!

Comandă acum noile Ford Transit iar dealerul tău Ford, Carbenta Com!!!

Vezi detalii despre modelele din promoție:

Transit Van

Transit Bus

Transit Autosasiu

Transit Minibus

*oferta este supusă unor termene și condiții. Pentru informații detaliate luați legatura cu consultantul d-voastră de vânzări Ford Carbenta Com.
** Întreținerea gratuită cuprinde toate lucrările de întreținere de rutină principale și intermediare (așa cum acestea pot fi identificate în fișele/graficele de întreținere/mentenanță standard Ford aplicabile vehiculului dvs. disponibile pe pagina www.etis.ford.com/fordservice și în caietul de service al autovehiculului dumneavoastră). Lucrările se v-or efectua exclusiv în locațiile Carbenta Com
!!Atenţie: Conținutul fiecărei lucrări de întreținere de rutină (revizie) diferă în funcție de numărul de kilometri înregistrați și vechimea autovehiculului și poate fi descărcat de pe pagina www.etis.ford.com/fordservice.

Contactează-ne!

Interesat(ă) de aceasta promotie? Completează formularul de mai jos: