Despre Carbenta Com

Despre Ford Carbenta Com

arad

Carbenta Com SRL, dealer autorizat Ford Oradea, Deva și Arad, oferă un pachet integrat de produse și servicii auto, comercializând întreaga gamă de autovehicule și autoutilitare Ford în județele Bihor, Hunedoara și Arad.

Complexul amenajat la standardele Ford, dispune de un showroom cu posibilitatea de expunere a 9 autoturisme, o unitate service ce oferă o gamă completă de servicii post - vânzare (mecanică, electrică, tinichigerie, vopsitorie, ITP), depozit de piese și accesorii, zonă de joacă pentru copiii, zona de parcare clienți și alte numerose facilități.

Noul complex Carbenta Com, dealer autorizat Ford Oradea, Deva și Arad, pune la dispoziția celor care doresc să achiziționeze un autoturism Ford, dar și celor care doresc să întrețină autovehiculul Ford achiziționat, produsele, serviciile și specialiștii de care au nevoie.

Carbenta Com se preocupă de instruirea continuă a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou şi pentru a fi mereu pregătit în faţa provocărilor. Acesta este instruit în cadrul programelor de training organizate în parteneriat cu importatorii și producătorii mărcilor reprezentate.

Carbenta Com "Descoperă diferența...!" - o echipă de profesioniști dornici și capabili să ofere clienților cele mai bune soluții, consiliere și sprijin în ceea ce privește alegerea unui autoturism, dar și promptitudine, seriozitate și calitate pentru serviciile de service și post - vanzare.

"Cheia succesului constă în dorinţa şi capacitatea noastră de a trata fiecare client cu respect, maximă atenţie şi dedicare, de a căuta şi a găsi soluţii în rezolvarea tuturor cerinţelor."

Servicii disponibile

  • comercializare gamă completă autoturisme și autoutilitare Ford
  • comercializare piese de schimb și accesorii originale (EN-GROSS / EN-DETAIL)
  • service specializat Ford
  • buy - back
  • linie ITP
  • servicii de finanțare
  • asigurări auto

Locatiile Carbenta Com

gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-SHLDHLY20Z');