ford brochureware eu MOT13_po_90x90_4c 3x1 2160x720 bb girl_holding_magnifier

Politica de Confidențialitate

Actualizare: 20 Noiembrie 2018

Prezenta politică de confidențialitate ("Politica") descrie modul în care Ford CARBENTA COM SRL ("Ford", "noi", "nostru" sau "noastre") utilizează și divulgă informațiile colectate cu privire la dumneavoastră ("informațiile cu caracter personal") când vizitați acest website ("website-ul") sau când colaboram contractual (fie in materie comerciala sau in materia angajării) sau ne contactați utilizând datele disponibile sau când comandati, achizitionati sau folositi produsele si serviciile oferite de noi sau de distribuitorii nostri autorizati. De asemenea, politica subliniază modul în care noi utilizăm informațiile cu caracter personal pe care le colectăm la verificarea sau repararea vehiculului dumneavoastra.

În unele situatii bine determinate, institutiile financiare nebancare cu care colaboram ("IFN") pot colecta informațiile cu caracter personal (la momentul emiterii acestei politici IFN sunt Unicredit Leasing Corporation SA si ALD ALD Automotive S.R.L., BT Leasing, BRD Leasing, BCR Leasing, Impuls Leasing). În același timp, prezenta politică explică, in termeni generici, modul în care IFN va utiliza respectivele informații. Pentru detalii suplimentare referitoare la politica detaliata a IFN va rugam accesati urmatoarele link-uri: www.unicreditleasing.rowww.aldautomotive.ro , www.btleasing.ro , www.brdleasing.ro , www.bcr-leasing.ro , www.impuls-leasing.ro sectiunile relevante referitoare la protectia datelor cu caracter personal/confidentialitate.

Website-ul vă poate facilita achiziția sau solicitarea de oferte la produse și servicii, cum ar fi asigurări, achiziție în leasing a vehiculelor, închiriere sau accesorii. Unele din aceste produse și/sau servicii sunt furnizate de partenerii Ford care vor colecta de la dumneavoastră informații suplimentare cu caracter personal pentru a răspunde solicitărilor dumneavoastră. Partenerii noștri vor utiliza informațiile cu caracter personal colectate în conformitate cu descrierea din declarațiile lor privind confidențialitatea sau după cum explică la momentul în care le furnizați informațiile cu caracter personal.

Website-ul si dealerii nostril vă pot facilita achiziția sau solicitarea de oferte la produse și servicii, cum ar fi asigurări, achiziție în leasing a vehiculelor, închiriere sau accesorii. Unele din aceste produse și/sau servicii sunt furnizate de partenerii Ford care vor colecta de la dumneavoastră informații suplimentare cu caracter personal pentru a răspunde solicitărilor dumneavoastră. Partenerii noștri vor utiliza informațiile cu caracter personal colectate în conformitate cu descrierea din declarațiile lor privind confidențialitatea sau după cum explică la momentul în care le furnizați informațiile cu caracter personal, in conformitate cu legea aplicabila. 

În plus la prezenta politică, unele din produsele și serviciile Ford (inclusiv unele din aplicațiile Ford) dispun de propriile politici de confidențialitate care descriu mai detaliat modul în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt utilizate într-un anumit context. De asemenea, puteți afla mai multe despre ce informații sunt colectate și utilizate de vehiculul dumneavoastră, consultând manualul proprietarului sau aplicația care îl însoțește (unde este cazul).

Cui divulgați datele dumneavoastră cu caracter personal

Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi divulgate:

De asemenea, Ford poate transfera datele cu caracter personal către Ford Credit, Ford Motor Company sau alte companii din cadrul Ford Motor Company Group de la nivel mondial, precum și către furnizorii de servicii ai acestora. Când transferăm datele dumneavoastră cu caracter personal, ne vom asigura că acestea sunt utilizate în scopuri compatibile cu cele descrise în prezenta politică.

Transferarea la nivel internațional a datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi tratate în conformitate cu legislația aplicabilă în Romania în materie de protecție a datelor și pot fi transferate în afara Uniunii Europene ("UE") si Spațiul Economic European ("SEE"), precum și în state din afara SEE (inclusiv în SUA, India). Când transferăm datele dumneavoastră cu caracter personal în afara SEE vom institui sisteme de protecție adecvate în conformitate cu obligațiile noastre legale pentru a ne asigura că datele cu caracter personal sunt protejate în mod adecvat, indiferent de statul în care sunt transferate. Aceste sisteme de protecție pot include obținerea unor asigurări contractuale de la orice terță parte care are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal cu privire la faptul că aceste date vor fi protejate prin standarde cel puțin echivalente cu cele care protejează datele dumneavoastră cu caracter personal de pe teritoriul SEE. Dacă doriți să aflați mai multe despre modul în care Ford asigură protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal transferate în afara SEE, vă rugăm să contactați crcro@ford.com.

 

Care sunt datele cu caracter personal pe care noi le vom utiliza? 

Ford colectează datele cu caracter personal prin intermediul departamentelor sale relevante (exemplu: departamentul de resurse umane, departamentul de achiziții), prin intermediul website-urilor www.fordoradea.ro, www.fordcarbenta.ro prin intermediul rețelei de dealeri si prin intermediul unor contractanți terți (aceștia din urma acționând in calitate de împuterniciți ai operatorului Ford CARBENTA COM SRL sau, in anumite situații de operatori asociați, cum este cazul societăților comerciale bancare, societăți de prestări servicii medicale sau de intermediere a angajării/recrutării sau intermediere prestare munca in conformitate cu dispozițiile legale in vigoare):

Cu referire la website-urile www.fordoradea.ro si www.fordcarbenta.ro , acestea vă permit să furnizați informații cu caracter personal, inclusiv:

În plus, noi:

Când duceți vehiculul la verificare sau reparare noi vom colecta informații de diagnosticare cu privire la vehicul și vom păstra evidența manoperei executate și pieselor furnizate. Puteți afla care sunt datele dumneavoastră cu caracter personal colectate când vehiculul Ford este verificat sau reparat. 

Cum utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal?

Noi utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le colectăm de pe website pentru:

Cu respectarea prevederilor legale sub aspectul temeiurilor justificatoare ale prelucrărilor, putem combina și analiza prin procese de decizie automate datele dumneavoastră cu caracter personal pentru:

Aici putem include, de exemplu, informarea asupra strategiei noastre de distribuție, evaluarea eficienței serviciului nostru de marketing și de relații cu clienții, realizarea analizelor de piață și identificarea produselor sau serviciilor care pot fi de interes pentru dumneavoastră și contactarea dumneavoastră pentru a vă anunța despre respectivele produse și servicii.

In anumite cazuri limitate, deciziile automate pot avea efecte legale sau similare in ceea ce va privește. Vom implementa astfel de decizii automate in ceea ce va privește in următoarele cazuri:

Ne puteți contacta pentru cererea de informații in legătură cu procesele automate de decizie si, in conformitate cu legea, in anumite circumstanțe, puteți obiecta in legătură cu folosirea proceselor automate. 

Am dori să ne asigurăm că toate comunicările pe care vi le trimitem și interacțiunile noastre cu dumneavoastră sunt cât de relevante posibil pentru dumneavoastră. Astfel, uneori, noi putem utiliza informațiile despre dumneavoastră pe care le colectăm de la terțe părți (după cum este descris în secțiunea "Ce informații vom utiliza? de mai sus) pentru a ne ajuta să determinăm ce produse și servicii Ford v-ar putea interesa. De exemplu, furnizorii de servicii de tip analytics si de publicitate pot analiza informațiile pe care le colectează din surse online sau din alte surse pentru a ni le putea furniza noua in legătură cu interesele dumneavoastră sau in legătură cu date demografice relative la dumneavoastră – cum ar fi limitele de vârstă in care va încadrați si/sau tipurile de produse care v-ar interesa, cu respectarea prevederilor legale aplicabile. Apoi, vă putem trimite informații despre respectivele produse și servicii in funcție de preferințele dumneavoastră de comunicare și putem utiliza datele de care dispunem cu privire la dumneavoastră pentru a informa centrele noastre de servicii pentru clienți în cazul în care luați legătură cu acestea. De asemenea, putem colabora cu terțe părți pentru a vă prezenta materiale publicitare personalizate pe platformele de social media sau, dacă v-ați dat acordul pentru utilizarea modulelor cookie când navigați pe internet/vizitați alte website-uri (pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați ghidul modulelor cookie al Ford). Puteți afla cum puteți renunța să mai primiți materiale de marketing din partea noastră din secțiunea "Drepturile dumneavoastră" de mai jos. Dacă nu doriți ca noi să obținem informații despre dumneavoastră de la terțe părți pentru scopurile descrise în acest paragraf, vă rugăm să contactați crcro@ford.com sau datepersonale@fordcarbenta.ro

Pentru informații suplimentare despre modul în care colectăm datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când vehiculul dumneavoastră este verificat sau reparat, vă rugăm să consultați secțiunea "Repararea, diagnosticarea și verificarea vehiculului dumneavoastră marca Ford" de mai jos.

Noi păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în format identificabil cât timp este necesar în mod rezonabil pentru îndeplinirea scopurilor pentru care datele au fost colectate și pentru respectarea obligațiilor noastre legale. În general, aceasta înseamnă păstrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal atâta timp cât una dintre următoarele situații se aplică:

Ne puteti contacta pentru cererea de informatii in legatura cu procesele automate de decizie si, in conformitate cu legea, in anumite circumstante, puteti obiecta in legatura cu folosirea proceselor automate.

Am dori să ne asigurăm că toate comunicările pe care vi le trimitem și interacțiunile noastre cu dumneavoastră sunt cât de relevante posibil pentru dumneavoastră. Astfel, uneori, noi putem utiliza informațiile despre dumneavoastră pe care le colectăm de la terțe părți (după cum este descris în secțiunea "Ce informații vom utiliza? de mai sus) pentru a ne ajuta să determinăm ce produse și servicii Ford v-ar putea interesa. De exemplu, furnizorii de sevicii de tip analystics si de publicitate pot analiza informatiile pe care le colecteaza din surse online sau din alte surse pentru a ni le putea funiza noua in legatura cu interesele dumnevoastra sau in legaura cu date demografice relative la dumneavoastra – cum ar fi limitele de varsta in care va incadrati si/sau tipurile de produse care v-ar interesa. Apoi, vă putem trimite informații despre respectivele produse și servicii in funcție de preferințele dumneavoastră de comunicare și putem utiliza datele de care dispunem cu privire la dumneavoastră pentru a informa centrele noastre de servicii pentru clienți în cazul în care luați legătură cu acestea. De asemenea, putem colabora cu terțe părți pentru a vă prezenta materiale publicitare personalizate pe platformele de social media sau, dacă v-ați dat acordul pentru utilizarea modulelor cookie când navigați pe internet/vizitați alte website-uri (pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați ghidul modulelor cookie al Ford). Puteți afla cum puteți renunța să mai primiți materiale de marketing din partea noastră din secțiunea "Drepturile dumneavoastră" de mai jos. Dacă nu doriți ca noi să obținem informații despre dumneavoastră de la terțe părți pentru scopurile descrise în acest paragraf, vă rugăm să contactați crcro@ford.com sau datepersonale@fordcarbenta.ro

Pentru informații suplimentare despre modul în care colectăm datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când vehiculul dumneavoastră este verificat sau reparat, vă rugăm să consultați secțiunea "Repararea, diagnosticarea și verificarea vehiculului dumneavoastră marca Ford" de mai jos.

Noi păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în format identificabil cât timp este necesar în mod rezonabil pentru îndeplinirea scopurilor pentru care datele au fost colectate și pentru respectarea obligațiilor noastre legale. În general, aceasta înseamnă păstrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal atâta timp cât una dintre următoarele situații se aplică:

Ce temeiuri legale justifică utilizarea de către noi a datelor dumneavoastră cu caracter personal? 

Există diferite temeiuri legale pe care ne bazăm în utilizarea datelor cu caracter personal și vom colecta și utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:

Datele cu caracter personal pe care le furnizați către IFN

Puteți utiliza, de asemenea, websiteurile IFN pentru a vizualiza produsele financiare oferite exclusiv de IFN. În acest caz, IFN pot solicita date suplimentare cu caracter personal pentru a verifica identitatea dumneavoastră și a vă permite accesul la contul virtual dedicat Ford, daca va fi cazul. De asemenea, IFN va utiliza aceste date cu caracter personal descrise când solicitați finanțare sau când deveniți client IFN, în conformitate cu acordul specific semnat cu IFN.

Drepturile dumneavoastră 

Aveți dreptul de a afla ce informații deținem despre dumneavoastră și în ce scopuri le deținem, precum și să accesați respectivele informații și să operați corecturi, dacă este cazul. De asemenea, în unele situații aveți dreptul de a obiecta la utilizarea de către noi a datelor dumneavoastră cu caracter personal sau de a solicita ca datele cu caracter personal să vă fie furnizate într-un format electronic uzual, astfel încât să le puteți transmite și altor organizații. 

În cazul în care v-ați dat consimțământul pentru utilizarea de către noi a datelor cu caracter personal (vă rugăm să consultați secțiunea intitulată Ce temeiuri legale justifică utilizarea de către noi a datelor dumneavoastră cu caracter personal? pentru informații suplimentare), vă puteți retrage acordul acesta oricând. În această situație, vă rugăm să contactați datepersonale@fordcarbenta.ro sau contactați distribuitorul autorizat căruia consimțământul i-a fost acordat de către dumneavoastră. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea procesării datelor anterior momentului retragerii consimțământului. 

Noi vom depune toate eforturile practice pentru a vă respecta dorințele. Cu toate acestea, o anumită legislație, în special cea referitoare la probleme de siguranță sau reglementari financiare in legătură cu care IFN are detalii (de ex. în cazul relațiilor cu IFN) pot împiedica acest lucru. 

Dacă ați optat să primiți comunicări de marketing de la Ford și/sau IFN, vă puteți răzgândi oricând. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea procesării datelor anterior momentului retragerii consimțământului. Dacă doriți să încetați să mai primiți comunicări de marketing de la Ford, vă rugăm să scrieți la datepersonale@fordcarbenta.ro sau la adresa: 

Probleme de confidențialitate

FORD CARBENTA COM S.R.L., ORADEA, Soseaua Borsului nr.32/D, Judetul Bihor.

Dacă doriți să încetați să mai primiți comunicări de marketing de la IFN, vă rugăm să contactați IFN, folosind websiteurile acestora

Dacă aveți întrebări sau probleme de comunicat în legătură cu utilizarea de către Ford a datelor dumneavoastră cu caracter personal sau dacă doriți să accesați informațiile deținute de Ford despre dumneavoastră sau să vă exercitați alte drepturi aferente datelor dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să contactați FORD CARBENTA COM S.R.L., ORADEA, Soseaua Borsului nr.32/D, Judetul Bihor.

Dacă aveți întrebări sau probleme de comunicat în legătură cu utilizarea de către IFN a datelor dumneavoastră cu caracter personal sau dacă doriți să accesați informațiile deținute de IFN despre dumneavoastră sau să vă exercitați alte drepturi IFN folosind informațiile oferite de websiteurile acestora. 

Ford și IFN au desemnat un funcționar responsabil cu protecția datelor. Puteți lua legătura cu funcționarul Ford responsabil cu protecția datelor la datepersonale@fordcarbenta.ro . Puteți de asemenea sa luați legătura cu funcționarul IFN relevant folosind informațiile oferite de websiteurile acestora.

Dacă doriți să depuneți o reclamație cu privire la modul în care Ford sau IFN utilizează datele dumneavoastră cu caracter personal, sperăm că inițial ne veți contacta pe noi sau IFN. Cu toate acestea, puteți depune o reclamație și la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, aceasta fiind autoritatea care apără drepturile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal in Romania. 

Nu in ultimul rând, in măsura in care subiecții datelor doresc să afle mai multe informații despre modul în care Ford protejează informațiile la transferul lor în afara SEE si UE sau pentru a obține un document care descrie măsurile de siguranță pe care le aplicăm pentru protejarea informațiilor personale la transferul lor, persoanele fizice sunt rugate contacteze DPeurope@ford.com cumulativ cu crcro@ford.com.

Pe scurt, referitor la drepturile dumneavoastră: 

Aveți dreptul de a afla ce informații deținem despre dumneavoastră și în ce scopuri le deținem, precum și să accesați respectivele informații și să operați corecturi, dacă este cazul. De asemenea, în unele situații, aveți dreptul de a obiecta la utilizarea de către noi a informațiilor dumneavoastră personale sau de a solicita ca informațiile personale să vă fie furnizate într-un format electronic uzual astfel încât să le puteți transmite și altor organizații (situație cunoscută în mod curent ca și dreptul la "portabilitatea datelor").

În cazul în care v-ați dat consimțământul pentru utilizarea de către noi si/sau Ford a informațiilor personale, având dreptul să vă retrage acordul acesta oricând.

Dacă aveți întrebări sau probleme de comunicat în legătură cu utilizarea de către noi a informațiilor dumneavoastră personale sau dacă doriți să accesați informațiile deținute de Ford despre dumneavoastră sau să vă exercitați alte drepturi aferente drepturilor dumneavoastră vizavi de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal de către Ford Carbenta Com/Ford Romania/Ford Motor Company Group/terțe vă rugăm să ne contactați la datepersonale@fordcarbenta.ro sau crcro@ford.com

sau la:

Probleme de confidențialitate legate de date cu caracter personal prelucrate de FORD CARBENTA COM S.R.L., ORADEA, Soseaua Borsului nr.32/D, Judetul Bihor.

Dacă aveți întrebări sau probleme de comunicat în legătură cu utilizarea de către Ford a datelor dumneavoastră cu caracter personal sau dacă doriți să accesați informațiile deținute de Ford despre dumneavoastră sau să vă exercitați alte drepturi aferente datelor dumneavoastră cu caracter, vă rugăm să contactați FORD CARBENTA COM S.R.L., ORADEA, Soseaua Borsului nr.32/D, Judetul Bihor.

Trebuie sa știți de asemenea ca Ford a desemnat un funcționar responsabil cu protecția datelor. Puteți lua legătura cu funcționarul responsabil cu protecția datelor la datepersonale@fordcarbenta.ro

Dacă doriți să depuneți o reclamație cu privire la modul în care se utilizează datele dumneavoastră cu caracter personal, sperăm că inițial ne veți contacta pe noi. Cu toate acestea, puteți depune o reclamație și la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, aceasta fiind autoritatea care apără drepturile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal in Romania. 

Website-urile noastre și rețelele sociale

Website-lu poate conține link-uri către alte website-uri care nu se află sub controlul nostru și nu fac obiectul prezentei politici. Dacă accesați alte website-uri utilizând link-urile furnizate, operatorii respectivelor website-uri pot colecta informații de la dumneavoastră care apoi vor fi utilizate de aceștia în conformitate cu politicile lor de confidențialitate, care pot fi diferite de a noastră. 

Website-lu vă poate oferi și oportunitatea de share sau urmărire a informațiilor despre Ford, website www.fordoradea.ro ,www.fordcarbenta.ro sau produsele și/sau serviciile disponibile pe acesta, utilizând funcționalitatea de rețele sociale ale terțelor părți (cum ar fi prin comenzile "share this", "like" sau "follow"). 

Oferim această funcționalitate pentru a genera interes față de websiteul menționat în rândul membrilor rețelelor dumneavoastră sociale și pentru a vă permite să beneficiați de opțiunile de share și follow, știri și recomandări despre website pentru lista dumneavoastră de contacte. Cu toate acestea, ar trebui să fiți atenți cu utilizarea share-ului legat de datele dumneavoastră cu caracter personal pe o rețea de socializare, acest lucru putând avea ca rezultat colectarea acestor date de către furnizorul rețelei de socializare și postarea lor, inclusiv pe motoare de căutare online. 

Citiți întotdeauna cu atenție politica de confidențialitate a oricărui website pe care îl accesați sau a oricărei rețele de socializare pe care dați share informațiilor, pentru a putea înțelege practicile de confidențialitate aplicate. 

Actualizările prezentei politici de confidențialitate

Este posibil să modificăm periodic prezenta politică. Dacă operăm modificări substanțiale sau semnificative în modul în care dorim să utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal, vă vom comunica printr-o notificare vizibilă pe website sau contactându-vă direct. Dacă nu sunteți de acord cu respectivele modificări, vă rugăm să nu continuați să utilizați website-urile. 

Noi suntem FORD CARBENTA COM S.R.L - o societate română, organizată și funcționând in conformitate cu legile din Romania, cu sediul in ORADEA, Soseaua Borsului nr.32/D, Judetul Bihor, înmatriculată la Registrul Comerțului cu nr. J05/5114/1994, CIF RO 6930932. 

Repararea, diagnosticarea și verificarea vehiculului dumneavoastră Ford

La fabricarea vehiculului dumneavoastră marca Ford acesta a primit un număr unic (numărul de identificare al vehiculului sau VIN). În baza VIN putem determina anumite informații despre vehicul, inclusiv modelul, vechimea, softul utilizat, specificațiile tehnice. 

Pentru diagnosticarea, analiza, repararea sau verificarea vehiculului dumneavoastră, tehnicienii implicați va trebui să obțină VIN și anumite informații de diagnosticare și informații despre situația curentă a vehiculului (de exemplu, ce versiuni de soft utilizează, kilometrajul, etc.). 

Informațiile vor fi transferate unui sistem rulat de Ford, astfel încât tehnicienii care lucrează la vehiculul dumneavoastră să dispună de informații despre reparațiile, mentenanța și diagnosticarea specifice vehiculului (cum ar fi diagramele de cablaj și actualizările softului vehiculului) și informații despre orice lucrări din trecut efectuate asupra vehiculului dumneavoastră, pentru a-i asista la diagnosticare, reparare și/sau verificare astfel încât să poată păstra evidențe. 

Pentru a asigura existența unei evidențe de diagnosticare exhaustive a vehiculului dumneavoastră, informațiile privind lucrările efectuate asupra vehiculului la verificare sau reparare vor fi corelate cu VIN-lu vehiculului. Acesta va fi transferat sistemului și stocat astfel încât Ford (sau orice terțe părți autorizate de Ford să utilizeze astfel sistemul) să poată pune informațiile despre reparațiile sau verificările din trecut la dispoziția oricărui dealer sau atelier de depanare de oriunde din lume și care trebuie să vă repare sau verifice vehiculul. 

Informațiile deținute în sistem sunt utilizate de Ford și pentru a permite diagnosticarea, repararea vehiculului, gestionarea și administrarea garanțiilor și produselor și serviciilor similare in scopurile de siguranță a produselor, cercetare și dezvoltare și pentru a permite companiei Ford să își respecte obligațiile legale. 

Pe lângă transferurile de informații descrise anterior, Ford poate transmite aceste informații și:

Detalii suplimentare cu privire la temeiurile legale pe care ne bazăm în utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal sunt disponibile.

Dat fiind caracterul global al sistemului informatic si de afaceri, informațiile VIN sunt transferate în state din afara spațiului economic european de către Ford.

Detalii suplimentare privind transferurile internaționale de date cu caracter personal efectuate de noi sunt disponibile. 

Dat fiind că aceste informații sunt sub forma unui jurnal oficial despre vehiculul dumneavoastră, le reținem timp de 20 de ani. 

Dacă aveți întrebări sau doriți să accesați informațiile deținute de noi despre VIN în sistem sau să vă exercitați oricare din drepturile de care dispuneți în legătură cu datele cu caracter personal (puteți afla mai multe în acest sens [aici]), vă rugăm să scrieți: 

Probleme de confidențialitate

FORD CARBENTA COM S.R.L., ORADEA, Soseaua Borsului nr.32/D, Judetul Bihor.
Sau să trimiteți un e-mail la: datepersonale@fordcarbenta.ro

Ce sunt cookies?

Există o tehnologie numită "cookies", care poate fi folosită pentru a vă furniza informații adaptate de pe un site web. O cookie este o serie de date , un fișier care nu este altceva decât un o linie de text pe care un site web îl poate trimite browser-ului dumneavoastră, care la rândul său îl poate stoca în sistemul dumneavoastră. Unele pagini Ford utilizează cookies în scopul de a vă oferi servicii mai complete când ne revizitați site-ul. De exemplu, o cookie v-ar putea ajuta să evitați reintroducerea datelor deja furnizate către noi. 

Vă puteți seta browser-lu pentru a vă notifica ori de câte ori primiți o cookie, dându-vi-se posibilitatea să decideți dacă o acceptați sau nu. 

Cum se șterg cookies? 

Puteți șterge cu ușurință orice cookie instalată in folderul cookie al browser-ului dumneavoastră. De exemplu, dacă utilizați Microsoft Internet Explorer:

Deschideți "Windows Explorer"

Click pe butonul "Search" din bara de instrumente

Tastați "cookie" în fereastra de căutare "Folders and Files"

Selectați "My Computer" în căsuța "Look in"

Click pe "Search now"

Dublu click pe folderele găsite

"Select" orice fișier cookie

Tastați butonul "Delete" de pe tastatură

Dacă nu utilizați Microsoft Windows Explorer , puteți selecta "cookies’’ din funcția "Help" pentru informații despre unde să găsiți folderul cookie. 

Scoaterea din funcțiune și repunerea în funcțiune a cookies 

Puteți accepta ori refuza cookies modificând setările browser-ului dumneavoastră. Totuși, este posibil să nu puteți utiliza toate aplicațiile interactive de pe site-ul nostru dacă cookies sunt dezinstalate. În caz că doriți să fiți avertizat înainte de acceptarea unei cookie pe hard-disk-lu dumneavoastră, urmați instrucțiunile de mai jos: 

În Internet Explorer 6.0: 

Mergeți în meniul "Tools"

Click pe "Internet Options"

Click pe "Privacy Tab"

Mutați cursorul pentru a alege setările preferate

Click pe "OK"

Mergeți în lista dumneavoastră cookies

Ștergeți toate fișierele pe care le aveți acolo, astfel se vor șterge toate cookies

O data șterse aceste fișiere, nu veți mai avea cookies și browserul dumneavoastră nu va mai trimite sau primi noi cookies. 

În Internet Explorer 7.0: 

Ieșiți din Internet Explorer 7, apoi ieșiți din orice aplicație Microsoft Windows Explorer

Click "Start", click "Run", tastați "inetcpl.cpl" apoi apăsați ENTER

Pe tab-ul general, click "Delete" sub Browsing History în căsuța de dialog Internet Properties

În căsuța de dialog Browsing History, click "Delete Cookies"

În căsuța de dialog Delete Cookies, click "Yes".

În Internet Explorer 8.0: 

Click "Safety" în bara Command

Selectează "Delete Browsing History"

Selectează opțiunea pentru cookies și click "Delete"

Alternativ, noua aplicație de navigare specifică Internet Explorer 8, InPrivate, permite utilizatorilor să navigheze pe internet fără a înregistra informații de pe site-urile vizitate (inclusiv cookies). Pentru utilizarea modulului In Private:

Click "Safety" în bara Command

Selectați "InPrivate Browsing"

Dacă utilizați o versiune mai veche a Internet Explorer care nu este menționată aici, vă rugăm vizitați site-ul Microsoft pentru a descărca o versiune mai nouă. 

În Mozilla Firefox: 

Click pe "Tools", apoi pe "Options" (sau pe "Edit | Preferences" pe Linux)

Selectați "Privacy"

În panoul cookies, click pe "Show Cookies"

Pentru a șterge singură cookie, dați click pe intrarea din listă și pe butonul "Remove Cookie"

Pentru a șterge toate cookies, dați click pe butonul "Remove All Cookies". 

În Google Chrome: 

Click pe meniul "Tools" și selectați "Options"

Click pe tab-ul "Under the Hood" și instalați secțiunea "Security"

În secțiunea "Cookie settings", click pe butonul "Show cookies"

Selectați "Remove all" pentru a șterge toate cookies din listă (alternativ, puteți șterge toate cookies create într-o anumită perioadă de timp prin selectarea opțiunii "Clear browsing data" din meniul Tools).

Pentru a șterge o anumită cookie, nu trebuie decât să selectați site-ul web care alege cookie din listă și să click "Remove" sau butonul Close la terminare. 

În Safari: 

Alegeți "Preferences" din meniul Safari

Selectați icon-ul "Security"

Apăsați butonul "Show Cookies"

Selectați cookies pe care doriți să le ștergeți din listă

Apăsați butonul Delete.

Ce sunt profilurile de consumatori? 

Fiecare consumator înregistrat are un profil personal unic. Fiecărui profil îi este alocat un număr personal de identificare, de asemenea unic, care ne permite să ne asigurăm că dumneavoastră sunteți singurul care își poate accesa profilul.
La înregistrare, vă creăm profilul, vă alocăm un număr personal de identificare, după care este posibil să trimitem acest număr înapoi pe hard-drive-lu dumneavoastră, sub forma unui fișier "cookie". Codul este doar al dumneavoastră. El constituie pașaportul dumneavoastră pentru o călătorie fără întreruperi pe toate site-urile Ford. Acest cod vă poate permite să vizitați aceste site-uri fără a fi nevoiți să completați mai multe formulare cu informații deja furnizate. Chiar dacă accesați site-urile de la computere diferite nu este nevoie să vă re -înregistrați - este suficient să folosiți numărul personal de identificare pentru a vă identifica. 

Cum modific informațiile mele personale? 

Profilul dumneavoastră de consumator poate fi utilizat și pentru a personaliza elementele și modul de afișare ale paginilor, pentru a corespunde preferințelor și setărilor dumneavoastră.
Unele site-uri Ford utilizează pagini de înregistrare care vă permit să studiați și să actualizați Informațiile Personale pe care le-ați furnizat.
În alte cazuri, aveți la dispoziție soluția de a anula participarea la serviciul respectiv. În orice alte cazuri în care vi se solicită actualizarea informațiilor personale, vă rugăm să urmați instrucțiunile primite.
Alternativ, puteți trimite solicitarea de modificare prin poștă la adresa FORD CARBENTA COM S.R.L., ORADEA, Soseaua Borsului nr.32/D, Judetul Bihor.

Ce îmi puteți spune despre securitatea site-ului și a internetului?

Internetul nu este un mediu sigur și ar trebui să fiți întotdeauna prevăzători cu privire la informațiile pe care le transmiteți online.
Informațiile personale colectate de către site-urile Ford sunt stocate în medii securizate, la care publicul nu are acces. În anumite cazuri, cum ar fi cel al transmiterii numerelor de carduri bancare, informațiile personale sunt încriptate înainte de efectuarea tranzacției, folosind tehnologii de securitate specifice. 

Ce opțiuni am la dispoziție, dacă mă înregistrez?

Dacă decideți să vă înregistrați, veți putea decide ce fel de informații doriți să primiți din partea Ford. Dacă nu doriți ca Ford să vă comunice alte oferte cu privire la produsele, evenimente, programe ori servicii Ford, puteți selecta opțiunea adecvată.
Ofertele pot fi trimise prin poștă, poșta electronică, telefon sau orice alte mijloace adecvate. 

Ce se întâmplă dacă nu mă înregistrez? 

Dacă optați să nu vă înregistrați sau să nu furnizați informații personale, veți putea, în general, să folosiți cea mai mare parte a funcționalităților site-urilor Ford. Nu veți putea, însă, să accesați secțiunile care presupun înregistrare.
Chiar și în cazul în care nu vă înregistrați, este posibil să colectăm informații anonime despre modul în care utilizați site-ul. Aceste informații nu pot fi folosite pentru a vă identifica, dar pot fi utile pentru activitățile noastre de marketing și pentru îmbunătățirea serviciilor pe care vi le oferim. 

În ce condiții e posibil ca această Politică de Confidențialitate să nu se aplice? 

Pe lângă trimiterea de informații personale direct către site-urile Ford, este posibil de asemenea să trimiteți informații personale prin conversații electronice în direct (Chat), schimburi de mesaje electronice ori postări pe forumuri de discuții care vă sunt puse la dispoziție pe site-urile Ford. Politica de Confidențialitate nu acoperă acest mod de transferare a informațiilor cu caracter personal. Trebuie să fiți precauți înainte de a distribui informații personale în modurile enumerate mai sus. 

Cum pot lua legătura cu Ford? 

Pentru orice fel de întrebări ori comentarii cu privire la Politica noastră de confidențialitate, puteți lua legătura cu noi la datepersonale@fordcarbenta.ro sau: FORD CARBENTA COM S.R.L., ORADEA, Soseaua Borsului nr.32/D, Judetul Bihor - România. Angajații noștri ne pot scrie de asemenea la adresa sediului principal de mai sus.

gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-SHLDHLY20Z');