Persoane Juridice – Leasing Financiar – DOBANDA DE LA 0% + EURIBOR 3M

Onorati sa te sustinem!

Beneficiaza de dobanda de la 0% + Euribor 3M pentru modelele Ford selectate!

LEASING
  • Dobanda de la 0% + Euribor 3M
  • Avans incepand cu 20%


Aceasta campanie se adreseaza exclusiv persoanelor juridice si reprezinta o oportunitate de a completa sau innoi parcul auto, cu costuri atractive de finantare.Avantaje

  • Dobanda EURIBOR 3M + marja de la 0%;
  • Perioada de finantare de la 12 pana la 60 de luni.

Caracteristici ale produsului

  • Poti beneficia de costuri avantajoase ale finantarii prin programul Ford Leasing si de dobanda de la 0% + Euribor 3M pentru modelele Ford selectate;
  • Avans incepand cu 20% din pretul de tranzactie al autovehiculului;
  • Perioada de finantare flexibila: de la 12 pana la 60 de luni;
  • Comision administrare de la 0% din valoarea finantata;
  • Comision de analiza a dosarului de finantare de 2,5% din pretul de tranzactie;
  • Taxa logistica 190 EUR fara TVA.
Moneda Perioada
(luni)
Dobanda Avans Valoare
reziduala
Comision
lunar
TM
EUR 12-48 **** EURIBOR 3M+
marja 0%
[20 – 50%] 1% 0% 2.50%
EUR 60 EURIBOR 3M+
marja 0.99%
[20 – 50%] 1% 0% 2.50%


Pentru a ne asigura ca noua achizitie va fi doar un motiv de bucurie, consultantii nostri va vor ajuta sa gasiti cea mai potrivita solutie de finantare pentru dumneavoastra. Detalii referitoare la consum, emisii, caracteristici tehnice ale autovehiculelor – in reteaua de distributie Ford (http://www.ford.ro/SBE/dealeri-ford) si pe ford.ro.

Termeni si conditii

Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

Prezenta nu valorează, conform legii, oferta de a contracta produse/servicii financiare din partea UniCredit Consumer Financing IFN S.A., putând fi modificată sau revocată în orice moment. Conform legii, ferta de produs sau serviciu financiar este cea valabilă la momentul înregistrării solicitării produsului/serviciului și independent de elementele respectivei oferte, contractul se consideră încheiat numai la data semnării sale formale sau, după caz, conform prevederilor legale aplicabile încheierii contractului la distanta.

Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile celui de al doilea semestru al anului 2023 IN MASURA IN CARE Administratia Fondului pentru Mediu valideaza atat participarea dealerului in cadrul programului cat si dosarul de finantare a clientului final. Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie si de evaluarile Administratiei Fondului pentru Mediu referitor la cumulul ecobonusurilor.

Oferta este valabila pana la 31.12.2023. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.

Informatiile din aceasta pagina sunt oferite cu titlu informativ si un reprezinta un angajament ferm al societatii de finantare sau al Ford Romania. Pentru un calcul exact al elementelor finantarii te rugam sa iei legatura cu cel mai apropiat dealer Ford.

Creditorul, persoana juridica distincta de Ford Romania si dealerii sau autorizati, isi rezerva dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare, conform normelor sale interne.Creditorul are dreptul de a analiza si de a aproba sau respinge solicitarea de acordare a creditului, in conformitate cu normele interne si reglementarile legale.

[*]Pret de vanzare cu amanuntul recomandat si neobligatoriu; pretul include taxa pe valoarea adaugata (TVA), dar NU include eventuale bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promotionale (ex. Rabla). Te rugam sa contactezi dealerii autorizati Ford pentru detalii contractuale si tehnice (inclusiv consum si emisii) inainte de achizitie.

[ **]Pret de vanzare recomandat si neobligatoriu. Pretul include reducerile aferente programului PSIPAN (RABLA) si suportul Ford Romania, fara includerea suportului financiar acordat individual de dealerul Ford. Pretul include TVA si NU include valoarea taxelor/accizelor guvernamentale sau costul placutelor de înscriere în circulatie provizorii. Va rugam contactati dealerii autorizati Ford pentru detalii contractuale si tehnice (inclusiv consum si emisii) înainte de achizitie.

[ ***]Preț standard de vânzare, fără TVA, acesta nu include, printre altele, costul livrării către Dealer, taxe/accize guvernamentale, costul plăcuțelor provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice înainte de achiziție

[ ****]Pentru modelele Kuga PHEV/FHEV, Tourneo / Transit Courier, Transit Custom si Transit ICA3, dobanda cu marja 0%+Euribor 3M se poate aplica si pentru o perioada de 60 de luni

gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-SHLDHLY20Z');