Leasing inteligent

Ai 3 optiuni la final de contract: poti returna masina sau o poti pastra dupa plata valoarii reziduale integral sau in rate.

Vrei un leasing flexibil si inteligent?

Tu alegi optiunile la final de contract ****, in functie de nevoile afacerii tale.

LEASING INTELIGENT

*Dupa achitarea integrala a ratelor de leasing si a sumelor datorate conform contractului poti returna masina finantatorului si nu vei mai plati valoarea reziduala sau poti pastra masina si ai optiunea de a achita valoarea reziduala ca plata unica sau in rate, in functie de aprobarea finantatorului.

Cum functioneaza?

 • Tu alegi autovehiculul Ford eligibil dorit precum si durata contractuala a contractului de leasing
 • Ai optiuni inteligente la final de contract (dupa achitarea integrala a ratelor de leasing si a sumelor datorate conform contractului) in functie de nevoile afacerii tale
 • In cazul in care doresti ca masina sa ramana in proprietatea afacerii tale, ai optiunea de a achita valoarea reziduala ca plata unica sau in rate, in functie de aprobarea finantatorului. Daca decizi sa returnezi masina finantatorului la final de contract, nu vei mai plati valoarea reziduala.


Avantaje

 • 3 optiuni inteligente la finalul contractului
 • Iti poti reinnoi periodic masina si stai fara griji la finalul contractului
 • Ai o rata lunara avantajoasa


Sunt interesat

Care sunt urmatorii pasi pentru accesarea unui leasing inteligent?

- Configureaza-ti modelul Ford dorit

 • Modelele Ford eligible sunt Kuga, Puma, Fiesta, Focus, Transit, Ranger
 • Pentru mai multe detalii, contacteaza-ne.

- Alege solutia inteligenta de finantare, avand parametrii de mai jos:

 • Perioada de finantare: de la 36 pana la 60 de luni
 • Avansul: incepand cu 15% din pretul de tranzactie al autovehiculului *****
 • Rulajul anual maxim este de 20.000 km pentru modelele selectate si 40.000 km/an pentru Ford Transit
 • Dobanda de EURIBOR 3M+marja 4.69% 1 pentru modelele Ford selectate
 • Comision lunar de administrare de 0,10% din valoarea finantata;
 • Comision de analiza a dosarului de finantare de 2,5% din pretul de tranzactie
 • Taxa logistica 190 EUR fara TVA
 • Cost inchidere 200 EUR fara TVA

- Obtine aprobarea de finantare din partea finantatorului, conform proceselor si procedurilor interne ale acestuia si comanda masina.La finalul contractului

La finalul perioadei de leasing si dupa achitarea integral a ratelor de leasing si a sumelor datorate conform contractului, ai 3 optiuni in functie de nevoile afacerii tale:

 • Sa returnezi masina catre finantator fara a achita valoarea reziduala
 • Sa achiti integral valoarea reziduala si masina sa ramana in proprietatea afacerii tale
 • Sa achiti valoarea reziduala in rate si sa prelungesti durata contractului de finantare conform aprobarii finantatorului, urmand ca la final masina sa ramana a ta

Imaginile și informațiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală. Este posibil că imaginile să nu înfățișeze exclusiv specificații disponibile în Europa și/sau în România. Culorile pot diferi, în realitate, în funcție de ecranul calculatorului sau ale dispozitivului mobil de pe care se vizualizează produsele dar și de luminozitatea din mediul ambiental în care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii și/sau opționale pot fi disponibile contra cost.

Este esențială contactarea distribuitorilor Ford înainte de încheierea contractelor de achiziție a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continuă a produselor. Ne rezervăm dreptul de a modifica fără preaviz/notificare prealabilă, în orice moment specificațiile, culorile, modelele și elementele ilustrate și descrise pe acest site.

Legislația europeană și națională în materia procedurii de testare a valorilor de emisii și consum WLTP nu oferă un nivel de claritate suficient, în acest moment, în ceea ce privește valorile (de emisii și consum) înregistrate de autovehiculele asupra cărora s-au efectuat modificări constructive (“conversii”) prin intermediul carosierilor autorizați. În mod specific, în acest moment, legislația nu abordează suficient de clar problematica efectuării conversiilor înainte de punerea în circulație. De aceea, pentru evitarea situațiilor incerte, recomandăm efectuarea conversiei ulterior înmatriculării.

Informatiile din aceasta pagina sunt oferite cu titlu informativ si un reprezinta un angajament ferm al societatii de finantare sau al Ford Romania. Pentru un calcul exact al elementelor finantarii te rugam sa iei legatura cu cel mai apropiat dealer Ford.

Creditorul, persoana juridica distincta de Ford Romania si dealerii sau autorizati, isi rezerva dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare, conform normelor sale interne.Creditorul are dreptul de a analiza si de a aproba sau respinge solicitarea de acordare a creditului, in conformitate cu normele interne si reglementarile legale.

[*] Pret de vanzare cu amanuntul recomandat si neobligatoriu; pretul include taxa pe valoarea adaugata (TVA), dar NU include eventuale bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promotionale (ex. Rabla). Te rugam sa contactezi dealerii autorizati Ford pentru detalii contractuale si tehnice (inclusiv consum si emisii) inainte de achizitie.

[**] Pret de vanzare recomandat si neobligatoriu. Pretul include reducerile aferente programului PSIPAN (RABLA) si suportul Ford Romania, fara includerea suportului financiar acordat individual de dealerul Ford. Pretul include TVA si NU include valoarea taxelor/accizelor guvernamentale sau costul placutelor de înscriere în circulatie provizorii. Va rugam contactati dealerii autorizati Ford pentru detalii contractuale si tehnice (inclusiv consum si emisii) înainte de achizitie.

[***] Preț standard de vânzare, fără TVA, acesta nu include, printre altele, costul livrării către Dealer, taxe/accize guvernamentale, costul plăcuțelor provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice înainte de achiziție

[****] Dupa achitarea integrala a ratelor de leasing si a sumelor datorate conform contractului.

[*****] Incepand cu 20% pentru Ranger si Transit.

[1] In cazul valorilor negative EURIBOR 3M, marja va fi considerata 0.