IVOTY_IPUA_ALL NEW_RNGR_TRNST_CSTM_2024_16 9

Ford Pro își consolidează poziția de lider pe piața europeană prin câștigarea International Van Of The Year 2024 și International Pick-up Award 2024

Ford Pro a câștigat două distincții, revendicând premiul International Van of the Year (IVOTY) și International Pick-up Award (IPUA) pentru noua sa furgonetă Transit Custom și noul pick-up Ranger.

Ford Pro a câștigat premiile IVOTY și IPUA în același an de trei ori – mai mult decât orice alt producător – după victorii duble în 2013 și 2020.

Premiile au fost prezentate în cadrul unei ceremonii speciale la salonul de vehicule comerciale Solutrans din Lyon, Franța, și validează în continuare poziția Ford Pro ca lider pe piața europeană a vehiculelor comerciale.

Colectând premiile în numele Ford Pro, Tim Slatter, vicepreședinte al programelor de produs, Ford, a declarat: "Acesta este un motiv de mândrie pentru echipele noastre Ford din întreaga lume, care se străduiesc să ofere clienților noștri produse bazate pe calitate. Suntem încântați că juriul a recunoscut abilitățile celor mai noi vehicule comerciale ale noastre, construite cu scopul de a sprijini nevoile de afaceri ale clienților din toate domeniile de activitate."

Transit Custom își adjudecă titlul IVOTY

Un juriu format din 25 de jurnaliști specializați pe vehicule comerciale a votat noul Ford Transit Custom, câștigătorul IVOTY 2024. Noul Transit Custom oferit de divizia Ford Pro, lider în segment și recent pus în vânzare în Europa, oferă cea mai largă gamă de versiuni de până acum și introduce caracteristici unice, digitale și orientate către client, cum ar fi un modem 5G pentru conectivitate super-rapidă, actualizări software pentru peste 30 de module ale vehiculului, asistență la livrare care poate economisi peste 20 de secunde pentru fiecare oprire, un volan rabatabil și o caroserie MultiCab versatilă pentru a construi pe baza reperelor de productivitate stabilite de predecesorii săi.

Hans Schep, director general, Ford Pro Europa, a declarat: "Suntem foarte mândri că juriul IVOTY a acordat acest prestigios premiu noului Transit Custom. Fiind cea mai importantă furgonetă de o tonă din Europa, noul Transit Custom a fost dezvoltat și proiectat pentru a satisface nevoile variate ale clienților. Împreună cu dieselul nostru premiat, clienții vor avea în curând posibilitatea de a alege și versiuni electrice și PHEV. Fiecare model este livrat cu multiple inovații si conectivitate super-rapida la ecosistemul software Ford Pro, ceea ce îi ajută pe clienții noștri sa prospere."

Transit Custom a fost cel mai bine vândut van de o tonă din Europa anul trecut, precum și cel mai bine vândut vehicul din Marea Britanie în 2021 și în 2022. Noul model este produs la uzina Ford Otosan din Turcia.

Ranger aduce acasă titlul International Pick-up Award

După teste dificile pe șosea și în teren accidentat efectuate de către juriul IPUA în Grecia, Ford Ranger și-a adjudecat coroana pentru a treia oară – stabilind un nou record.

Ranger este produsul global Ford care are cea largă acoperire și este dezvoltat de designerii și inginerii din centrul de inginerie australian Ford, este construit în șase fabrici Ford de pe patru continente și iubit de clienții din Europa. Ranger a fost cel mai bine vândut pick-up din regiune în ultimii opt ani și reprezintă aproape jumătate din toate vânzările de pick-up-uri din Europa. 

Abilitățile off-road ale noului model, comportamentul rafinat pe șosea și nivelul fără precedent de conectivitate și tehnologie îl fac popular atât în rândul utilizatorilor comerciali, cât și al celor privați. Ford Pro a anunțat recent Ranger PHEV – primul pick-up PHEV din Europa – care combină posibilitatea de a conduce electric cu versatilitatea tipică lui Ranger.

Ranger a fost declarat câștigător de un juriu format din jurnaliști experți din Europa și, de asemenea, din Africa de Sud, acolo unde se află și fabrica Ford din Silverton, care produce Ranger pentru clienții din Europa.

Hans Schep a declarat: "Suntem încântați că Ford Ranger a primit această distincție pentru a treia oară de la juriul IPUA, ceea ce este o dovadă a atractivității sale ca pick-up preferat al Europei în ultimii opt ani. Noul Ford Ranger are cea mai cuprinzătoare ofertă de până acum și oferă clienților o doza ridicată de rafinament pe asfalt și performanțe specifice în teren accidentat, atât pentru zilele de muncă ale săptămânii, cât și pentru weekend-uri. Ranger este mereu pregătit pentru muncă, dar și pentru distracție."1 Ford Transit Custom EcoBlue diesel omologat cu emisii CO2 178-296 g/km WLTP, combustibil omologat eficiență 6.8-11.3 l/100 km WLTP.

2 Consumul WLTP declarat de combustibil/energie, emisiile de CO2 și autonomia electrică sunt determinate în conformitate cu cerințele și specificațiile tehnice ale Regulamentelor europene (CE) 715/2007 și (UE) 2017/1151, astfel cum au fost modificate ultima dată. Procedurile standard de testare aplicate permit compararea între diferite tipuri de vehicule și diferiți producători.

3 Austria, Belgia, Marea Britanie, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Țările de Jos, Norvegia, Polonia, Portugalia, Spania, România, Suedia, Elveția, Turcia.

4 FordPass Connect, aplicația FordPass și Serviciul conectat gratuit sunt necesare pentru caracteristicile la distanță (consultați Termenii FordPass pentru detalii). Serviciile și caracteristicile conectate depind de disponibilitatea rețelei compatibile. Tehnologia în evoluție/rețelele celulare/capacitatea vehiculului pot limita funcționalitatea și pot împiedica funcționarea caracteristicilor conectate. Serviciul conectat exclude hotspotul Wi-Fi.

6 Ford Ranger diesel omologat cu emisii CO2 217-340 g/km WLTP, randament omologat 8.3-13.8 l/100 km WLTP.

7 Consultați întotdeauna manualul de utilizare înainte de a conduce off-road, cunoașteți terenul și dificultatea traseului și utilizați echipamentul de siguranță adecvat.

8 Autonomia omologată oficial, eficiența consumului de combustibil și emisiile de CO2 vor fi publicate mai aproape de data punerii în vânzare. În conformitate cu procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (WLTP). O autonomie vizată de peste 45 km poate fi obținută cu o baterie complet încărcată - în funcție de seria existentă și de configurația bateriei. Autonomia reală poate varia în funcție de diverși factori (de exemplu, condițiile meteorologice, stilul de conducere, profilul traseului, starea vehiculului, vârsta și starea bateriei litiu-ion).

gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-SHLDHLY20Z');