Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

NOUL FORD EXPLORER 100% ELECTRIC


SUV-ul suprem, complet electric, este aici. Gata pentru aventură. Design emblematic. Încărcare rapidă*. Cu confort superior și tehnologie avansată de asistență a șoferului **. Complet echipat standard. Noul Explorer. Redefinește sensul aventurii.

explorer-electric

Evadează din zona ta de confort. În confort.

Modelul Explorer 100% electric. Disponibil în două serii: Explorer Select sau Explorer Premium.

Design emblematic.

Iluminarea ambientală face ca noul Explorer 100% Electric să arate la fel de bine precum se simte. De fapt, e atât de plăcut să îl conduci, încât e posibil să vrei să mergi pe câteva drumuri lăturalnice care îți vor prelungi călătoria.

ford explorer electric 6
explorer-electric

Rămâi conectat(ă).

Cu planificatorul de călătorie EV încorporat și navigarea conectată la cloud, vei avea încredere totală pe drum.

Ești un explorator. Explorează.

Cu capacitatea de a reîncărca 10%-80% din baterie în aprox. 25 de minute folosind un încărcător rapid DC *****. Bucură-te de o cafea în timpul încărcării, în cazul curselor mai lungi. Modelul Explorer 100% electric va fi gata de plecare atunci când vei fi și tu.

ford explorer electric 2
Vreau să fiu informat

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

Imaginile afișate sunt generate de un computer. Vehiculul prezentat este un model de pre-producție, iar specificațiile finale pot varia.

* Sarcina și capacitatea de încărcare sunt limitate de greutate și de distribuția acesteia.

[*] Autonomia și timpii de încărcare sunt calculați pe baza simulărilor de inginerie computerizată ale producătorului și a metodologiei de calcul a intervalului estimat de EPA. Rata de încărcare scade pe măsură ce nivelul bateriei se apropie de capacitatea maximă. Rezultatele tale pot varia în funcție de timpii maximi de încărcare și de nivelul de încărcare a bateriei. Autonomia reală variază în funcție de condiții, cum ar fi mediul extern, întreținerea și modul de utilizare a vehiculului, vechimea bateriei litiu-ion și starea de sănătate.

[ **] Funcțiile de asistare a șoferului sunt elemente suplimentare și nu înlocuiesc atenția, discernământul și necesitatea ca șoferul să controleze vehiculul. Acesta nu înlocuiește condusul în condiții de siguranță. Consultă Manualul proprietarului pentru detalii și limitări.

[ ***] Preț orientativ de pornire cu TVA. Prețul final urmează să fie confirmat ulterior. Prețul orientativ de pornire NU include eventualele reduceri din campanii promoționale (ex. Rabla Plus)

[ ****] Nu-ți distrage atenția de la drum în timp ce conduci sau când utilizezi dispozitive portabile. Dacă este posibil, folosește sistemele cu comandă vocală. Anumite funcții pot fi blocate atunci când vehiculul este în mișcare. Nu toate funcțiile sunt compatibile cu toate telefoanele. Conținutul afișat pe ecran este ilustrativ, reprezentarea reală poate varia.

[ *****] Cifrele WLTP proiectate sunt bazate pe Ford Explorer folosind un încărcător rapid DC. Datele finale WLTP vor fi prezentate în vara anului 2024. Timpii reali de încărcare și vitezele de încărcare vor varia în funcție de tipul de stație de încărcare privată sau publică utilizată, precum și de alți factori (inclusiv condițiile meteo, temperatura ambiantă, stilul de condus, profilul de condus, starea vehiculului, vârsta, starea și temperatura bateriei litiu-ion).

gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-SHLDHLY20Z');