header

Ford ECOSPORT ST-LINE

125 CP Manuala Benzina Tractiune Fata
268 615c1f37848cd1633427255
Specificații tehnice
An de fabricare
2019
Caroserie
SUV
Cilindree
998 cm3
Combustibil
Benzina
Kilometraj
6000
Norma de poluare
Euro 6
Nr. usi
4/5
Putere
125 CP
Tip vopsea
Metalizată
Tractiune
Fata
Transmisie
Manuala
Descriere
ECOSPORT ST-LINE 1.0 ECOBOOST 125 CP - B&O - UPGRADE
2 prize 12 VABS + ESC + HLA (nu și pt transmisie automată)Acoperis de culoare neagrăAer condiţionat automat (1 zona)Airbag genunchi șoferAirbag-uri cortinăAirbag-uri frontale (șofer+pasager)Alarmă antifurtAnvelope 205/50 R17Aprinderea automată a farurilorAsistent viteză inteligentAtasament ISOFIXBanchetă rabatabilă 60/40Bare acoperis argintiiBare acoperis de culoare neagrăBare de protecție față și sport tip sportBuzunar spate scaun șofer și pasagerCadrane de bord cu iluminare Ice Blue, cadran de bord TFT color4.2", contur cromat în jurul vitezometrului, turometru, indicator nivel combustibilCheder de culoare neagră banda geamCheie cu telecomandăChenar negru faruriColoană de direcţie ajustabilaCompartiment pentru ochelariComputer de bordConsolă centrală cu cotieră pliabilaConsolă cu suport pahar (chenar cromat)Covorașe față și spate cu cusătură roşieCruise Control cu limitator de vitezăDeschidere automată portbagajDirectia asistata electric - EPASDiscuri faţă, tamburi spateEasy FuelFaruri "Follow me home"Faruri cu lumini de zi cu LEDFaruri de ceaţă în culoarea caroserieiFrână de mână îmbrăcata în pieleFrână de mână îmbrăcata în piele cu cusături rosiiGeamuri față electrice cu deschidere la o singura atingereGeamuri fumuriiOglinzi electrice și încălzite, cu semnalizator integrat (in culoareacaroseriei)Padele la volan schimbare trepte de vitezePodea dublă de incarcareProtecţii praguri cu logo ST LineRecunoasterea limitelor de viteză de pe indicatoareScaun pasager reglabil manual pe 2 direcţiiScaun șofer cu suport lombarScaun șofer reglabil manual pe 4 direcţiiSchimbător de viteze îmbrăcat în pieleSchimbător de viteze îmbrăcat în piele cu cusături rosiiSenzori de ploaie și oglindă interioara electrocromatăSenzori parcare spateSistem automat de inchidere a grilei radiatorului și capac protector(doar pentru motorizare diesel)Sistem de asistență pre-coliziune (camera) cu frânare post impactSistem de monitorizare a presiunii în pneuriStopuri cu halogen, design sport, carcasa parţial metalizatăSuspensie tip sportTapițerie parţial piele cu cusături rosiiTetieră centrală banchetăTorpedou iluminatVolan îmbrăcat în piele cu cusături rosiiÎnchidere centralizatăÎnchidere globalaDOTARI OPTIONALE INCLUSE IN PRETVopsea metalizată, Desert Island Blue Pachet Comfort (Sistem Keyless Entry & Start; Oglinzi pliabile electric;Modem incorporat; Ice Pack 52: SYNC 3, Sistem audio premium 9 difuzoare,Subwoofer, Amplificator extern 175W, Radio, Navigaţie, DAB)Faruri xenonPachet Iarnă (Parbriz încălzit; Scaune față încălzite; Volan încălzit)Pachet asistență șofer (Sistem de detectare oboseală șofer; Sistem demonitorizare a unghiului mort; Sistem de comutare automată a fazei lungi; Senzori parcare faţă; Cameră video pentru mers în marsarier)Pachet design (Jante aliaj 18"; Spoiler spate)

Puteti accesa oferta prin scanarea codului QR:
Oferta generata la data 30 mai 2024
Oferta finala poate fi supusa unor termene si conditii, in limita stocului disponibil.
Aceasta lista nu are valoare contractuala. Orice modificari privind preturile sau variantele de echipare se pot face fara notificare prealabila. Pentru oferta completa, informatii actualizate si informarea asupra cursului de schimb RON/EUR va rugam sa va adresati consilierului dumneavoastra de vanzari Ford.
Compania îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment specificaţiile referitoare la motoare, ceea ce ar putea influenţa valorile indicate. Toate valorile menţionate se referă la modelul de bază UE cu echipare standard. Valorile privind consumul de carburant şi emisiile de CO2 sunt determinate conform regulamentului CE nr. 715/2007 (în versiunea aflată în vigoare), luând în considerare masa autovehiculului în stare de funcţionare, aşa cum este specificat în regulament. Prezenţa unor echipamente suplimentare şi a dotărilor opţionale din fabrică poate avea ca efect obţinerea unor valori mai ridicate decât cifrele menţionate pentru consum şi emisii de CO2. Consumul de carburant şi emisiile de CO2 nu se referă la un autovehicul anume şi nu fac parte dintr-o ofertă. Acestea sunt furnizate exclusiv pentru comparaţia între diferite variante de autovehicule dar pot fi diferite faţă de consumul real de carburant obţinut în condiţii reale de conducere, consum care este influenţat în mare măsură de stilul de conducere şi condiţiile de utilizare. Echipamentele suplimentare pot creşte greutatea autovehiculului atunci când acesta este gol şi, în unele cazuri, sarcina admisă pe punţi, precum şi masa totală admisă a autovehiculului şi pot reduce masele admise de remorcare. Acest lucru ar putea duce la reducerea vitezei maxime şi la creşterea timpului de accelerare. Valorile referitoare la performanţele de conducere iau în considerare un şofer cu greutatea de 75 kg şi o încărcătură de 125 kg.
sold

Aceasta oferta nu mai este disponibila!

Vezi stocul actual