header

Ford Mustang Mach-E 5 usi GT AWD 2 motoare GT autonomie extinsă 487 CP AT

487 CP Automata Electric Tractiune 4x4 (automat)
Pret standard 63.613 € + TVA
48.900 € + TVA
TVA deductibil
63cfd8d6a66411674565846
Specificații tehnice
Capacitate de remorcare
750 Kg
Capacitate portbagaj (cu scaunele in pozitie normala)
402 L
Capacitate portbagaj (cu scaunele rabatate)
1420 L
Capacitate portbagaj frontal
81 L
Capacitate utilizabilă baterie și autonomie în regim WLTP
500 km
Celule
376 - Li Ion
Combustibil
Electric
Cuplu motor
860 Nm
Energie instalată
98.7 kWh
Înălțime totală
1613 mm
Lățime totală
1881 mm
Lungime totală
4743 mm
Performanță 0-100km/h (pornire de pe loc)
4.4 s
Performanță 0-100km/h (pornire din mers)
3.7 s
Putere
487 CP
Putere de încărcare maximă
150 kW
Rata de încărcare maximă
99 km/10 min
Sistem de propulsie
Doua motoare electrice editie GT Performance, tractiune integrala, baterie cu autonomie extinsa
Timp de încărcare (de la 10% la 80%, încărcare de mare putere)
45 min
Tip motor
2 motoare electrice
Transmisie
Automată
Viteza maxima
200 km/h

Puteti accesa oferta prin scanarea codului QR:
Oferta generata la data 30 mai 2024
Oferta finala poate fi supusa unor termene si conditii, in limita stocului disponibil.
Aceasta lista nu are valoare contractuala. Orice modificari privind preturile sau variantele de echipare se pot face fara notificare prealabila. Pentru oferta completa, informatii actualizate si informarea asupra cursului de schimb RON/EUR va rugam sa va adresati consilierului dumneavoastra de vanzari Ford.
Compania îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment specificaţiile referitoare la motoare, ceea ce ar putea influenţa valorile indicate. Toate valorile menţionate se referă la modelul de bază UE cu echipare standard. Valorile privind consumul de carburant şi emisiile de CO2 sunt determinate conform regulamentului CE nr. 715/2007 (în versiunea aflată în vigoare), luând în considerare masa autovehiculului în stare de funcţionare, aşa cum este specificat în regulament. Prezenţa unor echipamente suplimentare şi a dotărilor opţionale din fabrică poate avea ca efect obţinerea unor valori mai ridicate decât cifrele menţionate pentru consum şi emisii de CO2. Consumul de carburant şi emisiile de CO2 nu se referă la un autovehicul anume şi nu fac parte dintr-o ofertă. Acestea sunt furnizate exclusiv pentru comparaţia între diferite variante de autovehicule dar pot fi diferite faţă de consumul real de carburant obţinut în condiţii reale de conducere, consum care este influenţat în mare măsură de stilul de conducere şi condiţiile de utilizare. Echipamentele suplimentare pot creşte greutatea autovehiculului atunci când acesta este gol şi, în unele cazuri, sarcina admisă pe punţi, precum şi masa totală admisă a autovehiculului şi pot reduce masele admise de remorcare. Acest lucru ar putea duce la reducerea vitezei maxime şi la creşterea timpului de accelerare. Valorile referitoare la performanţele de conducere iau în considerare un şofer cu greutatea de 75 kg şi o încărcătură de 125 kg.

Contactează-ne!

Interesat(ă) de acest automobil? Completează formularul de mai jos:
Incercam pe cat posibil sa reducem emisiile de gaze cu efect de sera. Astfel, va sfatuim si pe dvs. ca in cazul in care doriti sa salvati oferta, sa o descarcati in format digital (PDF).
Distribuie aceasta pagina catre prietenii tai pe retelele de socializare pentru a afla de Ford Mustang Mach-E 5 usi GT AWD 2 motoare GT autonomie extinsă 487 CP AT. Ajuta un prieten sa fie mai repede la volanul noii sale masini!