2024_TRANSIT_FRONT

Ford Pro crește nivelul de productivitate cu noi caracteristici digitale și tehnologie îmbunătățită pentru Ford Transit în 2024

2024_TRANSIT_REAR

DUNTON, Marea Britanie, 18 iulie, 2023 – Ford Pro a anunțat astăzi îmbunătățiri semnificative și creșterea productivității pentru Transit (model 2024) – cel mai bine vândut vehicul comercial de marfă din lume,1 conceput pentru a ajuta companiile să-și optimizeze operațiunile.

Ford Transit și E-Transit fac un pas major în față în ceea ce privește caracteristicile de conectivitate și capacitatea OTA (over-the-air) de actualizare Ford Power Up. Noul software simplifică posibilitatea de a face conversii și automatizează sarcinile repetitive pentru șoferii care fac livrări, care adesea pot trece de 150 de locații pe zi. Îmbunătățirile aduse șasiului și noua opțiune de cutie automată cu 8 trepte sporesc sarcina utilă și îmbunătățesc performanța, manevrabilitatea și eficiența. 2

"În calitate de lider al vânzărilor de vehicule comerciale din Europa timp de opt ani consecutivi, nu încetăm niciodată să căutăm noi modalități de a oferi clienților cele mai avansate vehicule din punct de vedere tehnologic", a declarat Hans Schep, director general, Ford Pro, Europa.

Tehnologia îmbunătățită vine ca dotare standard

Pentru a ajuta clienții noștri, indiferent de profilul lor, să obțină beneficiile de productivitate ale vehiculelor comerciale conectate, Ford Pro continuă să extindă caracteristicile digitale ale portofoliului său de vehicule comerciale Transit și E-Transit. Noile caracteristici pentru 2024 în Europa includ:

2024_TRANSIT_CAB

Proiectat pentru performanță, eficiență și caracteristici mai bune

Pentru modelul anului 2024, o suită cuprinzătoare de sisteme avansate de asistență a șoferului și a încărcăturii devine standard, inclusiv Pre-Collision Assist cu frânare automată de urgență, Lane Keeping Alert & Aid și Intelligent Speed Assist.6Pachetele de asistență pentru șofer includ Blind Spot Information System cu Cross Traffic Alert, Intelligent Adaptive Cruise Control cu Lane Centring și Stop&Go și Auto Park Assist cu camere la 360 de grade pentru a oferi o siguranță suplimentară șoferilor și pentru a ajuta la reducerea timpilor morți, a costurilor de reparații și de asigurare pentru operatori.6

Modelul 2024 introduce o nouă opțiune de transmisie automatăcu opt trepte pentru Transit-urile cu tracțiune față, proiectată pentru a îmbunătăți performanța, eficiența și capacitatea de încărcare.2Noua transmisie crește capacitatea de încărcare până la 4.250 kg MMA (masă maximă admisă) și 6.000 kg MMT (masă maximă de tractare)7 – o creștere de 700 kg, respectiv 1.750 kg.

Noul butuc al roții și noul sistemul de frânare reduc greutatea cu până la 27 kg, în funcție de configurația vehiculului. Designul permite, de asemenea, schimbarea mai ușoară a plăcuțelor de frână, scurtând timpul de service cu aproximativ două ore. Noile jante de 16 inchi devin standard pe modelul 2024.

Un nou pachet de sarcină mărită (masă maximă tehnic admisibilă pe axă/grup de axe) este, de asemenea, disponibil acum pentru modelele cu tracțiune față, ridicând sarcina maximă a punții față la 2.000 kg de la 1.850 kg. Astfel, crește potențialul de conversie și se reduce din timp și efort pentru operatori, prin simplificarea cerințelor de distribuție a sarcinii.

Versiunile 2024 pentru modelele Transit și E-Transit sunt disponibile pentru a fi comandate de către clienți începând cu luna august și intră în producție anul viitor, livrările fiind așteptate să înceapă în vara anului 2024. De la lansarea sa în 2022, Ford E-Transit a devenit un lider clar în segmentul EV de două tone, reprezentând peste 50% din toate vehiculele electrice vândute în Europa în segmentul său. 

gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-SHLDHLY20Z');